Toamna, cu ale ei minunății, a ajuns în centrele de zi ale Direcției de Asistență Socială

În fiecare toamnă, noi generații de copii care provin din medii sociale defavorizate pășesc în centrele de zi ale Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț. Și pentru că toamna este anotimpul care ne îmbie simțurile cu ale ei miresme și culori, micuții noștri descoperă frumusețile naturii prin stimularea celor cinci simțuri.

O expoziție cu roadele toamnei a stârnit curiozitatea grupelor de antepreșcolari ale Centrului de zi „Primii Pași”, astfel că, împreună cu educatorii, copiii au explorat și învățat despre lumea fascinantă a legumelor. La grupele de preșcolari, din cadrul Centrului de zi Castani, micuții și-au pus în evidență măiestria și au creat un colaj de toamnă cu zâne ca din povești.

Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț, prin implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, „Creșterea participării la învățământul antepreșcolar prin înființarea Centrului de zi Primii Pași", cod SMIS 133203 și „Servicii socio-educaționale de prevenire a abandonului familial pentru copiii noștri”, SMIS 129792, oferă copiilor care se află în risc de abandon familial și școlar, o șansă pentru un viitor mai bun.

 Postarea poate fi accesata aici -> https://bit.ly/3SEmm8L